Pages

Saturday, February 27, 2010

kali pertama

Assalamualaikum wbt...salam perkenalan tuk semua yg membaca blog aku..
ini kali pertama aku buat blog aku..im feel so excited..ape aku nk tulis yerk...aduyaiiii...belum ade idea lagi..pe2 pun aku kalo bleh nk maklumkn satu dunia yg aku teramat sygkan dunia aku..means aku syg mak aku, arwah ayah aku, adik beradik aku..walaupun aku ni nmpk cam x kisah jer...tp hati ni mmg meronta nk bgtau mmg aku syg dorg...aku juga syg kawan2 aku...walaupun aku ni kekadang ada masalah nk menghubungi korang...tp aku sentiasa doakan korang berjaya di dunia n di akhirat...last but not least mestilah aku syg kat pengarang jantung hati ku....kekasih aku...mohd ridzman azzahari...love u pa...
erm...stop kat sini dululah..dh lewat dh ni..dh kul 12.52..esk pg ade appoinment ngn en mohd ridzman...nk g test drive keter...yea yea...

1 comment:

farahuda said...

haha.. mlm yg sgt best la...
tempat best tp kecah ckit....
mayb perlukan perancangan yg lebih menarik..
sgt sweett bila melihat mereka bahagia...
sy doakan mereka gumbira slalu